Jäsenten uutiset

Brand ID osti Fenix Sign Oy:n  

Tiedote 29.04.2021  

Brand ID osti Fenix Sign Oy:n

Brand ID Group osti Fenix Sign Oy:n. Yrityskaupan myötä nämä kaksi yritystä muodostavat yhdessä alan vahvimman toimijan kaupan ketjujen ja visuaalisten brändi-ilmeiden toteuttajana kotimaassa. Kaupan jälkeen Brand ID Groupin liikevaihto on n. 28 M€. Omistus vaihtuu 29.4.2021.

Mika Pöllänen Brand ID Display & Packaging Oy:n toimitusjohtajaksi

Brand ID Display & Packaging Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Tero Luoma luopuu toimitusjohtajan tehtävistä henkilökohtaisista syistä. Uusi toimitusjohtaja Mika Pöllänen aloittaa 17.05 yhtiön palveluksessa ja hänen toimipaikkanaan on Pirkkala.

Karjalasta kajahtaa – PunaMusta PixMill vahvistuu uuden nimen myötä

PixMill on ollut osa PunaMusta Media -konsernia vuoden 2020 keväästä lähtien vahvistaen konsernin suurkuvapuolta. Nyt asiaa juhlitaan uudella nimellä: PixMill on jatkossa virallisesti PunaMusta PixMill. Samalla yhtiö tuodaan yritysilmeeltään lähemmäs PunaMustaa ja uusi logokin muistuttaa liitoksesta.

PunaMusta Media -konsernin juuret ovat Karjalassa ja päätoimipaikka Joensuussa, mutta se toimii valtakunnallisesti ja toimipisteitä on esimerkiksi Oulussa, Tampereella ja Vantaalla. Konsernin liiketoiminta jakautuu kahteen: medialiiketoimintaan, johon kuuluu esimerkiksi sanomalehti Karjalainen sekä näkyvyys- ja painoliiketoimintaan, jonka alle PunaMusta PixMillinkin suurkuvaratkaisut kuuluvat. Konserni on vahvistunut yritysostoilla ja muotoutunut yritysnäkyvyyden palvelujen kokonaisvaltaiseksi tarjoajaksi.

A member of FESPA