Fespa-uutiset

Adobe Creative Cloud- englannin kielisiä kursseja tarjolla Fespan jäsenille

Abode Creative Cloud koulutukset jäsenille!

Fespa Munich rekisteröityminen

23.-26.5.2023 Munich, Germany Messut

 

Personalisation Experience AMSTERDAM, NL 19 - 22 MARCH 2024

Ensi vuonna Amsterdamissa mahdollisuus osallistua tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan messujen yhteydessä.  Monipuolinen version personoinnista ja sen tulevaisuudestä - älä jätä tätä seminaaria väliin. 

Värinhallintakurssi (Printing SA)

Vuoden 2023 kurssitiedot Huhtikuussa ja Syyskuussa! 

 

Saimme taas paikkoja Etelä-Afrikan Fespan edustajan (Printing SA) järjestämälle kehutulle värinhallintakurssille, joka järjestetään interaktiivisena eLearning -kokonaisuutena ja lisäksi siihen tarjotaan Fespan teknisen johtajan, Graeme Richardson-Locken kahden tunnin 'klinikka’. Siellä saat vastauksia haasteisiisi ja voit esittää kysymyksiä – tarkoitus on syventää oppimaasi ja ratkaista juuri sinun haasteitasi.
Kurssin kesto on noin 20 tuntia ja sitä voi suorittaa milloin itselle sopii Huhtikuun tai Syyskuun aikana ja kurssikieli on englanti. Lisäksi kurssin osallistujat saavat 70+ sivuisen Fespan suomeksi käännetyn värinhallinta oppaan.

Älä siis aikaile vaan ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 24.3. (Huhtikuun kurssi) ja 25.8. mennessä (Syyskuun kurssi) osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (osallistujan nimi, e-mail osoite, puhelinnumero, yrityksen y-tunnus sekä osoite värinhallintaoppaan lähetystä varten.)

Oheisena kurssisisältö. Kurssin hinta on 290 euroa.

FESPA's Profit for Purpose

Katso FESPA's Profit for Purpose video...

FESPA:n COFFEE BREAK -WEBINAARIT

FESPAN  “Coffee Break” webinaari-sarja tuo saman pöydän ääreen alan experttejä jakamaan tietotaitoa ja vinkkejä sekä vastaamaan kysymyksiin kuten työnkulku, ohjelmistot, automaatio sekä kestävä kehitys. Isäntänä näissä virtuaalissa webinaareissa toimii Fespan tekninen neuvonantaja Graeme Richardson-Locke.

Proudly Printed In Finland

Fespa Finland on lanseeraannut Proudly Printed In Finland -merkin, joka on tehty vastuullisten jäsentemme markkinoinnin ja toiminnan tueksi. Se on myös vahva kotimaisen työn symboli. Päätös merkin luonnista tapahtui jo ennen pandemiaa, mutta nykytilanne teki lanseerauksesta entistä tärkeämmän ja erityisen sopivan. Jo ennen koronaa tutkimukset kotimaisuuden merkityksestä olivat positiivisia, mutta kotimaisuuden merkitys on korostunut ja noussut vuoden 2020 aikana täysin uudelle tasolle. Pandemia on saanut monet arvioimaan uudelleen ostopäätöksiään ja se näkyy kotimaisuuden kasvuna. Voikin sanoa, että kun ostat kotimaassa valmistettuja tuotteita ja kotimaisten yritysten palveluja, tarjoat työtä Suomeen. Tämä on koko yhteiskunnan etu ja vastuullista toimintaa. Useimmat meistä ovat jo viimeistään nyt havahtuneet siihen, kuinka suuri merkitys kotimaisen työn suosimisella on. Ei todellakaan ole yhdentekevää  ostetaanko materiaalit, palvelut tai tuotteet suomalaiselta yritykseltä vai muualta. 

FESPA COFFEE BREAK -WEBINAARI TALLENTEET

FESPAN uusi “Coffee Break” webinaari-sarja tuo saman pöydän ääreen alan experttejä jakamaan tietotaitoa ja vinkkejä sekä vastaamaan kysymyksiin kuten työnkulku, ohjelmistot, automaatio sekä kestävä kehitys. Isäntänä näissä virtuaalissa webinaareissa toimii Fespan tekninen neuvonantaja Graeme Richardson-Locke. 

12. 13.07.2021 FESPA Coffee Break: How to face the challenge of carbon footprinting print products? Katso tallenne!

In this FESPA Coffee Break, we will look at the process of calculating the C02 emissions from a wide range of printed products. The importance determining C02 emissions is growing as businesses aim to reduce their Scope 3 emissions and reach Carbon Neutral status. Printers who reach these sustainable goals attract new customers and strengthen existing relationships.  

Elektroninen turvatarra suojaamaan arvolähetyksiä

 

VTT on kehittänyt yhdessä EU-hankekumppaneiden kanssa sähköisen turvatarran, jolla voidaan tulevaisuudessa suojata arvolähetyksiä ja lisätä tuoteturvallisuutta. Sensorein varustetun turvatarran avulla lähettäjä ja vastaanottaja voivat varmistaa esimerkiksi, että tuotepakkaus on koskematon ja tuote alkuperäinen. Aiemmin elektroniikkaa on liitetty painamalla vain muovitarroihin, mutta VTT:n menetelmin voidaan nyt valmistaa myös ympäristöystävällisempiä paperisia turvatarroja.

Onko paperiselle sanomalehdelle vielä kysyntää?

Itellan tutkimus: Unelmien media ja median tulevaisuustrendit

Kuluttajien mielestä unelmien media on laadukas, puolueeton, asiantunteva, kriittinen ja visuaalinen. 

Pohjoismaisia yhteyksiä....

FespaNordic meetingPohjoismaat ovat päättäneet tehdä Fespan jäsenyhdistysten merkeissä yhteistyötä. Oslossa pidettiin 14.11.13 Fespa Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi -yhdistysten kesken kokous, joka oli jatkoa aikaisemmin Helsingissä aloitetulle yhteistyölle.