Fespa-uutiset

FESPA's Profit for Purpose

Katso FESPA's Profit for Purpose video...

FESPA:n COFFEE BREAK -WEBINAARIT

FESPAN  “Coffee Break” webinaari-sarja tuo saman pöydän ääreen alan experttejä jakamaan tietotaitoa ja vinkkejä sekä vastaamaan kysymyksiin kuten työnkulku, ohjelmistot, automaatio sekä kestävä kehitys. Isäntänä näissä virtuaalissa webinaareissa toimii Fespan tekninen neuvonantaja Graeme Richardson-Locke.

FESPA COFFEE BREAK -WEBINAARI TALLENTEET

FESPAN uusi “Coffee Break” webinaari-sarja tuo saman pöydän ääreen alan experttejä jakamaan tietotaitoa ja vinkkejä sekä vastaamaan kysymyksiin kuten työnkulku, ohjelmistot, automaatio sekä kestävä kehitys. Isäntänä näissä virtuaalissa webinaareissa toimii Fespan tekninen neuvonantaja Graeme Richardson-Locke. 

12. 13.07.2021 FESPA Coffee Break: How to face the challenge of carbon footprinting print products? Katso tallenne!

In this FESPA Coffee Break, we will look at the process of calculating the C02 emissions from a wide range of printed products. The importance determining C02 emissions is growing as businesses aim to reduce their Scope 3 emissions and reach Carbon Neutral status. Printers who reach these sustainable goals attract new customers and strengthen existing relationships.  

Elektroninen turvatarra suojaamaan arvolähetyksiä

 

VTT on kehittänyt yhdessä EU-hankekumppaneiden kanssa sähköisen turvatarran, jolla voidaan tulevaisuudessa suojata arvolähetyksiä ja lisätä tuoteturvallisuutta. Sensorein varustetun turvatarran avulla lähettäjä ja vastaanottaja voivat varmistaa esimerkiksi, että tuotepakkaus on koskematon ja tuote alkuperäinen. Aiemmin elektroniikkaa on liitetty painamalla vain muovitarroihin, mutta VTT:n menetelmin voidaan nyt valmistaa myös ympäristöystävällisempiä paperisia turvatarroja.

Onko paperiselle sanomalehdelle vielä kysyntää?

Itellan tutkimus: Unelmien media ja median tulevaisuustrendit

Kuluttajien mielestä unelmien media on laadukas, puolueeton, asiantunteva, kriittinen ja visuaalinen. 

Pohjoismaisia yhteyksiä....

FespaNordic meetingPohjoismaat ovat päättäneet tehdä Fespan jäsenyhdistysten merkeissä yhteistyötä. Oslossa pidettiin 14.11.13 Fespa Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi -yhdistysten kesken kokous, joka oli jatkoa aikaisemmin Helsingissä aloitetulle yhteistyölle.

Sosiaalinen media

 sm kuvaSosiaalinen media on hallinnut markkinointi- ja viestintäalojen ammattilaisten keskusteluja jo jonkin aikaa; viime vuosien aikana se on noussut sivuroolista pääosan esittäjäksi. Nämä ammattilaiset, jotka ovat iso-osa oman alamme asiakkaista joutuvat nykyään työkseen päivittäin miettimään blogeja, Twitteriä, YouTubea, Facebookia, Pinterestiä, LinkedIniä ja Google+ etc.