Uutiset

Fespa Finland Uutisia 03.10.2018

Lue uusin Fespa Finland uutiskirje...

FESPA Finlandin järjestämä koulutushanke!

Koulutettavan ryhmän osallistujamäärä on 10 – 15 henkilöä. Alle kymmenen hengen ryhmille ei saa koulutustukea. Täsmäkoulutuksen laajuus on 5 lähiopetuspäivää ja vähintään 5 laskennallisen opiskelijätyöpäivän (7 työskentelytuntia) verran itsenäistä opiskelua soveltavien etätehtävien, verkkomateriaalin yms. avulla. Lisäksi opitun omaan käytännön työhön siirtymisen varmistamiseksi työssäoppimista omalla työpaikalla tuotantotyötä tehden. Eri tuotantoryhmille on omat koulutusryhmänsä. Tuen avulla koulutuksen hinta saadaan todella edulliseksi (n. 250-350 euroa per opiskelija riippuen oppilaiden määrästä).

Fespa Cencus Markkinatutkimus on ilmestynyt

Uusi Fespa Print Census Markkinatutkinus on ilmestynyt ja se on saatavilla Jäsenmateriaali sivulla. Raportti näkyy sisäänkirjautumisen jälkeen!

Jos et ole jäsen, ole hyvä ja kysy lisää osoitteesta:

 

Ota Yhteyttä

FESPA Print Census

Sinulla on mahdollisuus tuottaa tuloksia – osallistu Print Census –tutkimukseen!

FESPA - Digital Print Summit

Katso videomateriaalia FESPA Ison Britannian syksyllä 2016 järjestämästä seminaarista...

Uusia teknisiä oppaita

Uusi oppaita on lisätty Jäsenille osioon www.fespa.fi/jasenille. Kirjaudu sisään ja Valitse TECHNICAL GUIDES kategoria ja näet oppaat pdf-muodossa! 

Elektroninen turvatarra suojaamaan arvolähetyksiä

 

VTT on kehittänyt yhdessä EU-hankekumppaneiden kanssa sähköisen turvatarran, jolla voidaan tulevaisuudessa suojata arvolähetyksiä ja lisätä tuoteturvallisuutta. Sensorein varustetun turvatarran avulla lähettäjä ja vastaanottaja voivat varmistaa esimerkiksi, että tuotepakkaus on koskematon ja tuote alkuperäinen. Aiemmin elektroniikkaa on liitetty painamalla vain muovitarroihin, mutta VTT:n menetelmin voidaan nyt valmistaa myös ympäristöystävällisempiä paperisia turvatarroja.

Onko paperiselle sanomalehdelle vielä kysyntää?

Itellan tutkimus: Unelmien media ja median tulevaisuustrendit

Kuluttajien mielestä unelmien media on laadukas, puolueeton, asiantunteva, kriittinen ja visuaalinen. 

Pohjoismaisia yhteyksiä....

FespaNordic meetingPohjoismaat ovat päättäneet tehdä Fespan jäsenyhdistysten merkeissä yhteistyötä. Oslossa pidettiin 14.11.13 Fespa Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi -yhdistysten kesken kokous, joka oli jatkoa aikaisemmin Helsingissä aloitetulle yhteistyölle.

Sosiaalinen media

 sm kuvaSosiaalinen media on hallinnut markkinointi- ja viestintäalojen ammattilaisten keskusteluja jo jonkin aikaa; viime vuosien aikana se on noussut sivuroolista pääosan esittäjäksi. Nämä ammattilaiset, jotka ovat iso-osa oman alamme asiakkaista joutuvat nykyään työkseen päivittäin miettimään blogeja, Twitteriä, YouTubea, Facebookia, Pinterestiä, LinkedIniä ja Google+ etc.