FESPA-Uutiset

Jos ehdotan, että investoimalla yhden euron saat takaisin viisi, niin mitä teet? 

Meillä on tapana tarttua helposti ymmärrettäviin hankkeisiin ja investointeihin, varsinkin jos luvut ovat helposti tulkittavissa tai investoinnin takaisinmaksu on selkeästi ilmaistu esim. kasvaneena tuottavuutena. Usein kasvatamme resursseja, mutta emme osaa tunnistaa hukkaa. Hukka tarkoittaa turhia odotusaikoja, tavaroiden siirtelyä, varastojen kasvua ja kaikkea sitä, mikä ei luo arvoa sisäiselle tai ulkoiselle asiakkaallemme.

FESPA Finland järjestää webinaarin yhteistyössä Vainun kanssa

Miten tehdä myyntiä ja hyödyntää SoMea kriisin keskellä?

Koulutusta Fespa Finland ry:n jäsenille

 

DIGITAALINEN TYÖNKULKU JA AINEISTONHALLINTA

 

Fespa Cencus Markkinatutkimus on ilmestynyt

Uusi Fespa Print Census Markkinatutkinus on ilmestynyt ja se on saatavilla Jäsenmateriaali sivulla. Raportti näkyy sisäänkirjautumisen jälkeen!

Jos et ole jäsen, ole hyvä ja kysy lisää osoitteesta:

 

Ota Yhteyttä

Kirjatyöntekijöiden työehtosopimus neuvottelutulos 2017

TES neuvottelujen tulokset  Linkit sivulta!

FESPA Print Census

Sinulla on mahdollisuus tuottaa tuloksia – osallistu Print Census –tutkimukseen!

FESPA - Digital Print Summit

Katso videomateriaalia FESPA Ison Britannian syksyllä 2016 järjestämästä seminaarista...

Uusia teknisiä oppaita

Uusi oppaita on lisätty Jäsenille osioon www.fespa.fi/jasenille. Kirjaudu sisään ja Valitse TECHNICAL GUIDES kategoria ja näet oppaat pdf-muodossa! 

Elektroninen turvatarra suojaamaan arvolähetyksiä

 

VTT on kehittänyt yhdessä EU-hankekumppaneiden kanssa sähköisen turvatarran, jolla voidaan tulevaisuudessa suojata arvolähetyksiä ja lisätä tuoteturvallisuutta. Sensorein varustetun turvatarran avulla lähettäjä ja vastaanottaja voivat varmistaa esimerkiksi, että tuotepakkaus on koskematon ja tuote alkuperäinen. Aiemmin elektroniikkaa on liitetty painamalla vain muovitarroihin, mutta VTT:n menetelmin voidaan nyt valmistaa myös ympäristöystävällisempiä paperisia turvatarroja.

Onko paperiselle sanomalehdelle vielä kysyntää?

Itellan tutkimus: Unelmien media ja median tulevaisuustrendit

Kuluttajien mielestä unelmien media on laadukas, puolueeton, asiantunteva, kriittinen ja visuaalinen. 

Pohjoismaisia yhteyksiä....

FespaNordic meetingPohjoismaat ovat päättäneet tehdä Fespan jäsenyhdistysten merkeissä yhteistyötä. Oslossa pidettiin 14.11.13 Fespa Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi -yhdistysten kesken kokous, joka oli jatkoa aikaisemmin Helsingissä aloitetulle yhteistyölle.

Sosiaalinen media

 sm kuvaSosiaalinen media on hallinnut markkinointi- ja viestintäalojen ammattilaisten keskusteluja jo jonkin aikaa; viime vuosien aikana se on noussut sivuroolista pääosan esittäjäksi. Nämä ammattilaiset, jotka ovat iso-osa oman alamme asiakkaista joutuvat nykyään työkseen päivittäin miettimään blogeja, Twitteriä, YouTubea, Facebookia, Pinterestiä, LinkedIniä ja Google+ etc.