FESPA LANSEERAA UUDET COFFEE-BREAK WEBINAARIT

FESPAN uusi “Coffee Break” webinaari-sarja tuo saman pöydän ääreen alan experttejä jakamaan tietotaitoa ja vinkkejä sekä vastaamaan kysymyksiin kuten työnkulku, ohjelmistot, automaatio sekä kestävä kehitys. Isäntänä näissä virtuaalissa webinaareissa toimii Fespan tekninen neuvonantaja Graeme Richardson-Locke.

Ensimmäinen webinaari on 20.10.2020  klo 13 ja uusia jaksoja tulee aina kahden viikon välein. Kesto on noin 40 minuuttia sisältäen kysymykset.   katso replay

Ensimmäisellä kahvitauolla Graeme pöytään istuu Paul Sherfield (MIssing Horse -konsultointiyrityksen omistaja) ja Toby Burnett (EMEA & Americas johtaja PrintFactoryltä).

He pureutuvat aiheeseen työnkulku – miten tehokas värinkäyttö työnkulussa voi säästää rahaa. Esimerkiksi miten parantaa asiakkaan tiedostoa, ohjelmistot, painotyön arviointi olosuhteet, värinhallinta ja laadun arvioimisen ja hyväksymisen tärkeys.  

Seuraavat webinaarit:

  • 3.11.2020 klo 13: “Katse kohti kestävämpää tulevaisuutta ja yritystä: miten kestävämmän kehityksen auditointi voi löytää mahdollisuuksia energian säästöön ja 

hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen sekä vetää puoleensa uusia asiakkaita. Graemen seuraa liittyy kestävän kehityksen konsultti, Clare Taylor ja Chris Green, markkinnointijohtaja Antaliksella vastuualueenaan hankinta ja kalusto. 

  • 17.11.2020 “Ohjelmistolla automatisoinnin hyödyt” Andrew Bailes-Collins, sr. tuotepäällikkö Enfocusella, Malcolm Mackenzie, tekninen johtaja and Mark Anderton, toimitusjohtaja Colour Enginellä.

 

Graeme Richardson-Locke kommentoi: ”nykyhetken yritysilmastossa erikoispainoala etsii keinoja parantaa ja automatisoida prosessejaan, toimii löytääkseen kestävämpiä lähestymistapja sekä hajaannuttaa tarjontaansa. Se on usein haastavaa löytää oikeita neuvoja ja ratkaisuja, siksi aloitamme nämä webinaarit, että jäsenemme saisivat tietoa ja tukea tekemilleen päätöksille. Tämäkin on osa FESPAn Profit for Purpose -ohjelmaa, jonka tarkoitus on kehittää, kouluttaa, inspiroida alan ihmisiä antamalla mielekkäitä neuvoja ja tietoa, jotta he menestyisivät paremmin.”

FINAL logo SQ

  

Rekisteröidy Webinaariin tästä linkistä

 

Fespa Finland

Avainsanat