Antalis laajentaa Epson-suurkuvatulostimien valikoimaa

antalis laajentaa epson tulostinvalikoimaa fespa finland uutisetAntalis Oy aloitti yhteistyön Epsonin kanssa lokakuussa 2013 vesipohjaisilla Epson Stylus Pro ja T-series-suurkuvatulostimilla. 1.5.2014 alkaen yhteistyö on laajentunut koskemaan myös Epson Surecolor S-sarjan ECO-Solvent –suurkuvatulostimia. Luonnollisesti Antalis tarjoaa myös tähän tulostusympäristöön liittyviä sovellusohjelmistoja, kulutustarvikkeita ja tulostusmateriaaleja.

Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen kertoo: ”Yhteistyömme Epsonin kanssa on ollut hyvin antoisaa, sujuvaa ja eteenpäin vievää. Konemyynti on edennyt suunnitelmien mukaisesti ja meidät on otettu positiivisesti vastaan tällä tuoteryhmäalueella. Itse asiassa on jopa tuntunut siltä, että tätä on meiltä odotettukin. Kun Antaliksella on nyt kattava suurkuvatulostukseen soveltuva materiaalivalikoima, on täysin loogista, että laajennamme myös tulostimien valikoimaa vastaamaan näiden materiaalien tarpeita.”

 

Epson Logo fespa finland newsKenneth Hilapieli Epsonilta kertoo: ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja arvostamme erityisesti Antaliksen tuomaa markkinakokemusta. Nyt voimme yhdessä tarjota loppuasiakkaille parhaan kokonaisratkaisun vaativaan tulostukseen, oli sitten kyse laite- tai materiaalivalinnasta.”

SC-S-sarjan ECO-Solvent tulostimilla voi tulostaa kaikkea julisteista ajoneuvografiikkaan. Laitteet ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä hajuttomien ja nikkelittömien musteiden ansiosta. SC-S–sarjan tulostimilla voi tulostaa 64 tuuman (162,6 cm) leveyteen asti ja tulosteet ovat valonkestäviä. SureColor-tulostimet ovat Epsonin omaa teknologiaa ja ne hyödyntävät Epsonin Micro Piezo -teknologiaa.