FESPA Finland järjestää webinaarin yhteistyössä Vainun kanssa

Miten tehdä myyntiä ja hyödyntää SoMea kriisin keskellä?

 

 

Tervehdys hyvä jäsenemme,

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan miten tehdään myyntiä ja hyödynnetään SoMea kriisin keskellä - asiantuntijoina Sani Leino ja MIka Jordanov

Tarjoamme teille ja henkilökunnallenne webinaarin torstaina 11.6. klo 14:30-16. Jakakaa siis linkkiä vapaasti - kiitos!

Mika Jordanov Vainulta käy läpi tehokkaasti konkreettisten esimerkkien kanssa nykyajan myynnin perusteet ja lähes 100:n yrityssparrailun kautta koronan aikana toimivaksi koetut käytännön vinkit. Vainu tarjoaa parhaan mahdollisen webinaarisoftan tilaisuuden järjestämiseen. 

Sani Leino kertoo miten sosiaalisesta mediasta saa parhaimman hyödyn irti ja miten jokainen voi kääntää nopeasti kasvaneen sisältötulvan aidosti hyödyksi itselleen. 

Osallistumista suositellaan kaikille firman sisällä olitpa sitten tukitoiminnoissa tai ylimmässä johdossa. Sanin & Mikan energia on huima ja molemmat miehet rakastavat käytännön esimerkkejä yli kaiken, joten konkretiaa on luvassa ja paljon.

Jokaiselle jää varmasti webinaarista jotain uutta käteen, minkä voi ottaa heti käyttöön päivittäisessä tekemisessään. Katsohan kalenteria ja vaikka ilmoitus tuleekin viime tipassa, on sinun syytä vakavasti arvioida tämän webinaarin priorisointia.

 

ILMOITTAUTUMISLINKKI: 


https://www.vainu.com/fi-fi/fi/resurssit/webinar/myynti-kriisissa/

Kiitos ja kuullaan torstaina!

 

 

Ystävällisin terveisin/Best regards/Med vänlig hälsning, 


Minna Pettersson
Toiminnanjohtaja

minna sahkopostios
+358 40 7465 465

Avainsanat